Kamers

Wij hebben in totaal drie Bed & Breakfast kamers met een eigen ingang. We hebben de kamers de namen Iene, Miene Mutte gegeven. Alle kamers stralen een comfortabele landelijke sfeer uit.

De B&B kamers bevinden zich allen op de eerste etage. Deze etage is uitsluitend voor onze gasten en wordt niet privé bewoond. U mag aan de hand van de gegevens op onze website namelijk altijd uw voorkeur voor een kamer uitspreken. Omdat de kamers alle drie erg mooi en behaaglijk zijn zal kiezen moeilijk worden dus…iene, miene mutte.

In de koelkast in de keuken, die zich op dezelfde verdieping bevindt, staan tegen een normale vergoeding wat frisdranken en alcoholische dranken. Heeft u iets gekocht wat koel moet blijven, legt het gerust in de koelkast. U mag zelfs, in overleg, zelf uw avondeten koken in de keuken. Dit gaat wel in overleg omdat er misschien al andere gasten zijn die hier gebruik van willen maken. Vergoeding voor energie verbruik en gebruik pannen, bestek en borden is € 7,50 per dag. De vaatwasser doet het nawerk voor u. De gezellig ontbijtruimte is beneden met een geweldig uitzicht op onze grote tuin en de kerk. Onze gasten hebben ieder een eigen ontbijttafel waarop het ontbijt wordt geserveerd.

Familie, vrienden weekend? Huur dan tegen een afgesproken tarief de hele bovenverdieping af. De woonkamer van Mutte of de ontbijtruimte met zithoek kan een aangename ontmoetingsruimte zijn. Kleine hondjes zijn welkom maar laat u ons van tevoren weten of uw hondenkind mee komt? Even ontspannen na een intensieve dag, maak dan tegen een vrijblijvende vergoeding, gebruik van onze heerlijke infrarood sauna op de begane grond.

Zin om te barbecueën? Laat het ons weten en de barbecue staat buiten klaar.