Kamers

Kamers

Wij hebben in drie Bed & Breakfast kamers met een eigen ingang. Alle kamers stralen een comfortabele landelijke sfeer uit.

De B&B kamers bevinden zich allen op de eerste etage. Deze etage is uitsluitend voor onze gasten en wordt niet privé bewoond. Omdat de kamers alle drie erg mooi en behaaglijk zijn zal kiezen moeilijk worden dus…iene, miene, mutte.

In de koelkast in de keuken, die zich op dezelfde verdieping bevindt, staan tegen een normale vergoeding wat frisdranken en alcoholische dranken. Heeft u iets gekocht wat koel moet blijven, legt het gerust in de koelkast.

De gezellig ontbijtruimte is beneden met een geweldig uitzicht op onze grote tuin en de kerk. Onze gasten hebben ieder een eigen ontbijttafel waarop het ontbijt wordt geserveerd.

Familie, vrienden weekend? Huur dan tegen een afgesproken tarief de hele bovenverdieping af. U kunt dan ook gebruik maken van de keuken tegen een vergoeding van €10,- per dag De woonkamer van Mutte of de ontbijtruimte met zithoek kan een aangename ontmoetingsruimte zijn. Mail of bel ons voor de mogelijkheden!

Honden zijn welkom maar laat u ons van tevoren weten of uw hond mee komt? We vragen een vergoeding van €5,- per verblijf per hond (maximaal 2 honden).